ВЕСЕЛИН НАЧЕВ СПЕЦИАЛИСТ ПО ПЛАНИРАНЕ НА ПРЕНОСНИ УСЛУГИ ВЪВ ВИВАКОМ

Стъпките, които предприехте, за да се реализирате в професионален план?

 

Редовно посещение в кариерния център на ТУ-София; посещение на всички мероприятия – „Дни на кариерата“, „Стажове“ провеждащи се на територията на ТУ-София; следене на новостите от сферата във вестниците и списанията от безплатния абонамент на ТУ-София.

 

Типичните предизвикателства в областта, в която работите?

 

Нуждата от учене в условията на една непрекъснато развиваща се сфера; правилната кореспонденция и професионалната комуникация между отдели и звена в корпоративна среда.

 

Вашите бъдещи цели в професионален план?

 

Затвърждаване на позицията; запознаване с по-рационални методи за изпълнението на ежедневните дейности; интегриране на нови технологии с цел професионално изпълнение на работните задължения.

 

Какво научихте от досегашния си опит?

 

Важно е да си добър специалист, но още по-важно е да си добър човек! Кадърния човек, където и да го сложиш все ще намери начин да направи нещата да работят по-добре! Планирането е важно, но още по-важно е действието, а пътят към него започва с първата крачка!

 

Какъв съвет бихте дали на студентите, които са в самото начало на тяхната професионална кариера?

 

Не спирайте да се информирате за новостите във Вашата сфера! Не се ограничавайте откъм източници от които да добивате информация! Ако искате да постигнете нещо, намерете някой който вече го е направил и просто направете това, което го е направило успешен!

  • Споделете тази публикация
Skip to content