Продължава кампанията по набиране на средства за реновиране на университетския музей. Проф. В. Колев - декан на Електротехнически факултет на ТУ-София ни подкрепи в каузата."Споделих със семейството си, че искам да направя нещо смислено, нещо полезно за другите на юбилейния си рожден ден. До 60 години човек вече трябва да е надмогнал егото си и да оставя повече знаци за добротворство. Идеята дойде от голямата ми дъщеря и всички я подкрепихме. Затова в поканата до приятели и колеги написах, че бих се радвал чрез паричния еквивалент на подаръците за празника заедно да допринесем за реновирането на музея на Техническия университет и неговата нова, модерна визия". - така проф. Валентин Колев, обяснява желанието си да дари събраните на тържеството по повод неговата 60-годишнина 16 750 лв. и да направи всички присъстващи съпричастни в кампанията "Ако си дал, не си живял напразно..." 

Така проф. Колев подкрепи активно Алумни дейностите на университета, които развива центърът "Кариера и възпитаници (алумни)".

„Сега съм радостен и доволен“, казва той. Според него музеят е не само изминат път, не само лицето на един университет, но и основание за гордост, той е импулс, мотивация и вдъхновение за нови успехи и високи цели за идващите поколения."