"ДНИ НА КАРИЕРАТА" 2018 г. В ТУ-СОФИЯ

 

 

 

Техническият университет — София и Център "Кариера и възпитаници (алумни)" Ви канят да участвате в традиционното изложение на компании – „Дни на кариерата“, което ще се проведе на 23 и 24 октомври 2018г. на територията на ТУ-София, а на 25 октомври 2018г. на територията на ТУ-София, филиал гр. Пловдив и във Факултет и Колеж — Сливен.
В ТУ — София изложението ще се проведе в три учебни корпуса на университета — 1-ви учебен корпус — Ректорат, 2-ри учебен корпус и 12-ти учебен корпус.

Събитието се провежда за тринадесета поредна година и предоставя възможност за директен контакт между студентите и фирмите, техни потенциални работодатели, които ще могат да представят информация за своята дейност, за свободни работни и стажантски позиции, както и да се срещнат и разговарят със заинтересовани студенти. Компаниите и организациите, които желаят да се включат в събитието могат да се свържат с нас за допълнителна информация.

Медийни партньори на събитието са: Инженер БГсп. "Човешки ресурси"ТВ "Европа" – ТВ Кариерав-к "Нов технически авангард"

Повече информация за изложението и условията за участие за работодатели можете да получите като ни пишете на e-mail: career@tu-sofia.bg